Actes, premis i beques

Ja tenim els guanyadors del Premi "Què és per a tu Europa?" del curs 2022-2023El passat 31 de maig el jurat del premi "Què és per a tu Europa?" va resoldre els guanyadors i guanyadores d’enguany.

Dins la categoria de fotografia, la millor idea original és per la imatge "Pau i germanor” de Roger Peracaula Solà, estudiant de 4t d’ESO de l’Institut de Celrà; i la millor realització tècnica és per la imatge "Europa en moviment” de Marina Mora Escudé, estudiant de 4t d’ESO de l’Escola Diocesana de Navàs.

Pel què fa a la categoria de vídeo, el jurat ha atorgat dos premis ex aquos a millor idea original per “Europa necessària” d’un grup d’estudiants de 2n de batxillerat de l’Institut Manuel Blancafort de La Garriga i per “Un passat per un present” d’un grup d’estudiants de 3r d’ESO de l’Institut Mare de Déu del Portal de Batea; el premi de millor realització tècnica se l’ha endut el vídeo “Nostalgie Européenne” d’un grup d’estudiants de 1r de batxillerat de l’Escola Diocesana de Navàs.

Una de les novetats d'aquesta segona edició del premi, era la categoria d’Innovació, però el jurat ha decidit declarar deserta la categoria per la falta de treballs presentats en els formats requerits (còmic, collage, fotomuntatge, cançó o podcast, entre d’altres).

L'acte de lliurament dels premi es farà el dimarts 27 de juny a les 18h a la sala Europa de la seu del Parlament Europeu i de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona (Pg. de Gràcia, 90).

Etiquetes

#joproposoue  Educació  Europa  Joves   UE  Unió Europea