Actes, premis i beques

El Patronat ha aprovat els comptes de 2023 i la incorporació d'Eva Anduiza, José Mª Milà i Júlia Miralles a l'Executiva

La Fundació Catalunya Europa reforça la Comissió ExecutivaAquest dimecres 29 de maig, el patronat de la Fundació Catalunya Europa s'ha reunit en sessió ordinària per aprovar els comptes de l'exercici 2023, que han estat ratificats per unanimitat. Els comptes presenten un resultat positiu de 5.141,99 € i es destinaran al capital social de la Fundació.

En la mateixa sessió, s'ha acordat la incorporació d'Eva AnduizaJosé Mª Milà i Júlia Miralles a la Comissió Executiva de la Fundació. Aquestes noves incorporacions reforcen l'equip executiu, aportant noves perspectives i experiència per continuar amb la tasca de la Fundació.

Eva Anduiza
Catedràtica de Ciència Política a la UAB i investigadora ICREA Acadèmia. Dirigeix el grup d’investigació en Democràcia, Eleccions i Ciutadania.

Josep Mª Milà
Empresari i editor de disseny. Llicenciat en disseny industrial per EINA Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona. És vicepresident de la firma Santa & Cole i d'AmicsUAB.

Júlia Miralles
Llicenciada en Ciències Polítiques i Dret a la UAB on és professora associada. S’ha especialitzat en polítiques anticorrupció i transparència.

Les noves incorporacions s’afegeixen a la resta de membres de l’executiva actual:

Airy Maragall Garrigosa - presidenta
Guillem Maragall Garrigosa - vicepresident
Dolors Clavell i Nadal - secretària 
Joaquim Coello Brufau
Enric Marín Otto
Oriol Nel·lo i Colom
Josep Maria Vallès Casadevall


Etiquetes